محمد عزیز در ابتدا تشکر میکنم که نظراتتون رو مطرح کردید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز این یه «چالش» هست و اگر شما قصد شرکت در اون رو دارید، نتیجهی شما زمانی معتبر هست که برای «این چالش» ثبت شده باشه. فکر میکنم این یک موضوع بدیهی و واضح هست.
ضمناً برخی از کاربرانی که اینجا هستند چند سیستم دارند و یا تمایل دارند علاوه بر سیستم Desktop، با لپتاپشون هم تست بگذارند. بنابراین لزوماً قرار نیست همه در این بازه زمانی برن چندتا پردازنده و کولر بخرن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمناً اگر دوستی برنده شد، حسب مورد، تیم مدیریت، اعتبارسنجی نتایج رو با اون برندهی عزیز چک خواهد کرد و از این بابت نگران نباشید. ضمن اینکه ما با حسننیت و اعتماد به همه کاربران عزیز شهرسختافزار این چالش رو اجرا کردیم. همونطور که قبلا خدمتتون گفتم این یه چالش خودمونی و یه دستگرمی هست، بنابراین روی قوانین خیلی سختگیری نکردیم. به عنوان مثال شرط لینک Valid و ... رو برداشتیم تا کاربران عادی و تازهکار هم بتونن بدون دردسر و پیچیدگیهای ثبت نتایج، توی مسابقه شرکت کنن و در کل یه جمع «خودمونی و دوستانه» داشته باشیم.
محمد عزیز چنانچه باز ابهام یا پیشنهادی داشتی از طریق پیام خصوصی با بنده در ارتباط باش تا اجازه بدیم تاپیک روند عادی خودش رو طی کنه. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
===
از همه کاربران و دوستانی که لطف کردند و تا اینجا در این چالش شرکت کردند تشکر میکنیم. مسابقه همچنان ادامه داره... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks